lördag, oktober 10, 2009kings of convenience är två sköna norrmän.

6 kommentarer:

 1. åhåå vad fiiint.. dom är så fina... härliga porträtt!

  SvaraRadera
 2. bra bilder. på bra musiker. av bra fotograf.

  SvaraRadera
 3. alltså om utseende var det enda jag brydde mig om, skulle denne erlend vara den enda jag tittade på. fy tusan vad SNYGG han ääääääär. haha. känner mig som hon den där i fucking åmål, men WHOAAOHHO! congrats.

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Måste bara säga att åh vad fina bilder. Älskar känslan i alla.

  Jag var faktiskt med på provdagarna o det samma år du sökte till fotoskolan (hittade dig via fotosidan). Dock kom jag inte vidare som du kanske förstår :P Ska söka nu igen när man kan i april. Har inte direkt sökt nått för jag vill så gärna gå.

  Är du nöjd med utbildningen?
  :)

  Erica

  SvaraRadera