söndag, maj 24, 2009

När jag suttit stilla ett tag på stranden, dyker krabborna upp.


Tisdag den 20:e April 2004

"Är på någon strand på Ko Chang. Kom hit igår kväll efter jag lämnat Bangkok. Det är rätt tidigt och solen är täckt av flera moln. Om det förblir molnigt kanske jag hyr en motorcykel. Då kan jag åka runt ön och fota sånt som annars är svårt att ta sig till. Men jag hoppas att solen dyker upp snart, det var därför jag åkte ut hit. Bungalown jag bor i är väldigt simpel, lite bambu och palmblad inte mycket mer. En madrass med myggnät över, ingen fläkt eller AC. 

Igår kväll kollade jag på film, medans jag käkade middag. Det var härligt, kändes som hemma för en stund. Jag är sjuk, förkyld eller något. Det var riktigt jobbigt inatt fick knappt någon sömn, med täppt näsa och svullen hals.

När jag suttit stilla ett tag på stranden, dyker krabborna upp. De är stora och många, och de går sidledes. Jag gillar att kolla på dem, det är något ovant och fascinerande med det. Ser ut som molnen kommer ligga kvar, tråkigt. Kanske ska hyra den där motorcykeln."  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar